29.9.2015

Tulevan kauden vastustajat!!!

Keski-, Itä- ja Kaakkois-Suomen 2.divarissa kaudella 2015 - 2016 taistelee kahdeksan joukkuetta. Mukana on Young Boysille vanhoja tuttuja sekä uusia tuttavuuksia.

”Vanhoista” joukkueista mukana ovat Feeniks, Lohikosken Pallokerho (LPK), Riemu/2, PoPS-78 sekä Hukka-Pallo. Feeniks, LPK sekä Riemu/2 ovat jyväskyläläisiä joukkueita, jotka hallitsevat futsalin taktisen puolen erittäin hyvin. Polvijärven PoPS-78 on myös neljältä pelatulta kaudelta tuttu, joten joukkueemme matkaa jälleen kerran ylös Pohjois-Karjalaan oranssien vieraaksi. Varkautelaisen Hukka-Pallon edellinen pelattu kausi (2013-2014) päättyi hieman poikkeuksellisesti piirin suljettua joukkueen sarjasta, kun joukkue ei saapunut heidän otteluunsa. Nyt kuitenkin on vuoden tauon jälkeen takaisin pelikentillä.

Uusi tuttavuus Young Boysille on HuKi, joka voitti edellisellä kaudella keski-suomen kolmosen ja näin nousi kakkoseen. Toinen joukkue, joka ei ole vielä futsal-parketilla joukkueelle tuttu on Jyväskylän Kylteriveljet (JKV). JKV on Jyväskylän yliopiston kauppakorkean opiskelijoiden muodostama joukkue, jonka riveissä pelaa myös useita mikkeliläisiä pelimiehiä.

RiPa Young Boysin vastustajat kaudella 2015-2016

Feeniks (Jyväskylä)
LPK (Jyväskylä)
Riemu/2 (Jyväskylä)
JKV (Jyväskylä)
HuKi (Jyväskylä)
Hukka-Pallo (Varkaus)
PoPS-78 (Polvijärvi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti