22.10.2015

Kauden 2015 - 2016 joukkue

Joukkue pelasi edellisen kerran kaudella 2013 - 2014 ja tuon joukkueen runko on pysynyt lähes samana. Tuosta joukkueesta ainoastaan Juuso Kakkonen ei ole mukana tulevalla kaudella. Juuso on lähes koko kauden ulkomailla vaihdossa koulun puolelta, joten liian suuri välimatka oli esteenä tulevan kauden koitoksiin hänen osaltaan.

Joukkue kaudella 2013-2014
Muuten joukkueen kokeneimmat pelaajat Erno Mäkeläinen, Jarmo Orava, Jesse Paasonen, Matti Ollikainen, Mikko Kaminen, Pietu Nykänen, Juuso Savikurki, Toni Hänninen, Tuukka Sirviö, Vili Häkkinen, Niilo Laasonen, Jani Kaminen sekä Joonas Heinikainen ovat kaikki
mukana, Laasonen ja Ollikainen toimivat tasavertaisina maalivahteina. Se kumpi on niin sanottu joukkueen "ykkösmaalivahti" selviää vasta lähempänä pelejä, jos silloinkaan. 

Uusia pelaajia on tulevalla kaudella yhteensä viisi kappaletta ja he ovat Tomi Ukkonen, Antti Pulkkinen, Ville Laamanen, Sami Kariniitty ja Mika Hurskainen.

Tomi Ukkonen on ollut joukkueen mukana Mikkelissä pelatuissa Gyllit-turnauksissa kahteen otteeseen. Tuolloin joukkue on pelannut Patteri Baarin nimellä, mutta joukkue on koostunut täysin Young Boysin pelaajista, joten täysin ensikertalaisena "Tomppaa" ei voi pitää. Sami Kariniitty on SavU:n pallovarmimpia pelaajia ja tämä ominaisuus yhdistettynä Samin viimeiseen asti hiottujen harhautusten kanssa ovat tuhoisa yhdistelmä vastustajien kannalta ensi kaudella. Antti Pulkkinen, Ville Laamanen ja Mika Hurskainen ovat Young Boysin emoseuran RiPa:n jalkapallojoukkueen kantavia voimia, jotka taistelevat talven aikana pisteitä myös Young Boysille.

Joukkueen huoltokin on saatu hoidettua hyvissä ajoin ennen pelien alkua, kun Jarkko Härkänen jatkaa joukkueen huoltajana.

Vaikka kausi ei ole vielä edes alkanut, niin lieviä vammoja pelaajilla kuitenkin on. Mika Hurskainen kuntouttaa kesän aikana rasittunutta akillesjännettä ja on näin sivussa kauden alusta. Myös joukkueen ”kääpiö-osasto” Jesse Paasonen sekä Joonas Heinikainen ovat polvivaivojen vuoksi sivussa ainakin kauden ensimmäiset ottelut.

Pelaajat kaudella 2015-2016

Erno Mäkeläinen
Jarmo Orava
Jesse Paasonen
Mikko Kaminen
Pietu Nykänen
Juuso Savikurki
Toni Hänninen
Tuukka Sirviö
Vili Häkkinen
Jani Kaminen
Joonas Heinikainen
Ville Laamanen
Mika Hurskainen
Antti Pulkkinen
Sami Kariniitty
Tomi Ukkonen
Niilo Laasonen (MV)
Matti Ollikainen (MV)
Jarkko Härkänen (Huoltaja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti