21.3.2016

Young Boys nousi sarjassa neljänneksi

Ennen Huki ottelun alkua Young Boys tiesi taistelevansa sijoista 4-5, koska Hukka-Pallo oli voittanut PoPS-78 aikaisemmin päivällä. Poikien ottelu alkoi klo 18:00, kun samaan aikaan Jyväskylässä lopeteltiin ottelua FS Feeniks – JKV. Pojat saivat tiedon 18:05, että Feeniks jäi tasapeliin JKV:n kanssa. Tämä avasi mahdollisuuden pojille nousta yhden pykälän sarjassa sijalle neljä, mikäli oma ottelu voitetaan.

Kapealla ryhmällä viimeiseen peliin lähtenyt vierasjoukkue jaksoi pelata noin 10 minuuttia, jonka jälkeen ottelu oli enää vain minuuttien pelaamista loppuun. Avausmaalin tehnyt Jarmo Orava antoi lähtölaukauksen pienimuotoiselle teurastukselle, joka nähtiin ottelun aikana. Pojat tekivät maaleja laiskasti liikkuneen vastustajan kustannuksella lähes jokaisesta hyökkäyksestä. Ensimmäinen puoliaika päättyi 10-0 pojille. Toisella puoliajalla pyrkimyksenä oli pitää toinen nollapeli putkeen ja parantaa joukkueen maalisuhdetta. Tässä onnistuttiin mallikkaasti ja ottelu päättyi HuKi:n onneksi vihdoin ja viimein, jolloin tulostaululla oli lukemat 18-0 pojille.