6.3.2014

Kausi LPK peliä vaille paketissa

Young Boys pyrkii nauttimaan pelaamisesta viimeisessä ottelussa
Young Boysin osalta futsal-kausi laitetaan päätökseen Jyväskyläläistä LPK:ta vastaan tulevana lauantaina. Kotijoukkueella ottelussa ei suurempaa panosta ole, mutta LPK:lla on vielä pieni mahdollisuus sarjavoittoon jos voittaa kaksi viimeistä peliään ja riverball kompastuu JIPPO ottelussa. Mikäli LPK voittaa päivän ensimmäisessä kohtaamisessaan Joutsan JoSePan, niin varmasti tulee hyvin voiton haluinen LPK Ristiinan Kisakaareen taistelemaan viimeiseen asti mahdollisesta karsijanpaikasta.


Ennakoasetelmin Young Boys on lievästi altavastaaja ottelussa, mutta tasaisia vääntöjä joukkueet ovat esittäneet aikaisemmissa kohtaamisissaan. Edellinen ottelu päättyi kuitenkin LPK:n selvään 8-1 voittoon Young Boyseista, joten tuota esitystä lähdetään parantamaan. Ottelussa nautitaan futsalin pelaamisesta ilman paineita yhtä sarjan parasta joukkuetta vastaan. Toivottavasti paineettomuus ja illalla odottava saunailta tuovat Young Boysin joukkueelle lisäenergiaa LPK:n kaatamiseen ja kausi pystyttäisiin päättämään voittoon.

Young Boysin kokoonpano on mukavan laaja lauantain ottelussa, kun kokoonpanoon on saatu 10 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Vakiomiehistä poissa ovat vain pitkäaikaispotilas Jarmo Orava ja ulkomaankomennuksella oleva Toni Hänninen.

Ottelussa SKY Kosmetologi Karvinen tarjoaa ilmaiseksi 50 ensimmäiselle katsojalle pullakahvit. Young Boys toivookin, että mahdollisimman suuri joukko katsojia löytäisi Kisakaareen katsomaan peliä ja kannustamaan Young Boys kauden viimeisessä pelissä voittoon. Tervetuloa!

Lauantai 8.3.2014

Klo 17:00
Ristiina, Kisakaari
RiPa Young Boys - LPK


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti