6.2.2014

Joko lauantaina pitkästä aikaa pisteiden makuun?

Pystyykö Young Boys lauantaina tason
 parannukseen edellisestä pelistä
Tulevana lauantaina Young Boys saa mahdollisuuden parantaa otteitaan sarjassa, kun Kisakaaressa vastaan asettuu Ylämyllyn Yllätys. Vierasjoukkue on jämähtänyt sarjan häntäpäähän, mutta sarjataulukko ei aina kerro kaikkea, kuten JIPPO peli todisti. Ensimmäisellä kierroksella Young Boys kävi kuitenkin hakemassa Jyrin Hallista selvän 11-5 voiton itselleen. Toki Young Boys joukkueen taso on heilahdellut rajusti pelien välillä, niin ottelun hallitsevasta osapuolesta on vaikea sanoa etukäteen mitään. Kotijoukkueella ei ole enää minkäänlaisia menestyspaineita, koska lopullinen
sija sarjassa on 3-4. Näiden sijojen välillä ei suurempaa merkitystä ole eikä joukkue ota enää minkäänlaisia paineita sarjasijoituksen suhteen. Toivottavasti tämä avaa rennon peli-ilmeen pelaajille ja pelaamisesta pystytään nauttimaan joukkueena sekä yksilöinä.

Nähtäväksi jää pystyykö Young Boys palaamaan omalle tasolleen pelillisesti ja nappaamaan itselleen voiton ottelusta. Aikaisemmissa peleissä Young Boysin ottelun alut ovat olleet hyvin surullista katseltavaa. Pelkästään toisella kierroksella on ollut viisi ottelua, joista neljässä vastustaja on kyennyt tekemaan maalin ekojen vaihtojen aikana. Tämä ongelma pitää hoitaa kuntoon, jotta ottelun voittaminen muuttuisi helpommaksi.

Kotijoukkueen kokoonpano on vielä rakentamisen alla, mutta tarvittava määrä pelaajia otteluun tullaan saamaan. Todellinen joukkue tiedetään vasta ottelupäivänä. Ensimmäisen kierroksen maalivahti ongelmat on onneksi unohdettu ja otteluun saadaan kaksi hyvää kopparia tolppien väliin. Matti Ollikainen ja Niilo Laasonen pelaavat alustavasti ottelun puoliksi jakaen näin torjuntavastuun. Kenttäpelaajista poissa varmuudella on kapteeni Tuukka Sirviö. Juuso Savikurjen ja Toni Hännisen tilanne on vielä auki loukkaantumisten vuoksi.

Paikan päällä SKY Kosmetologi Karvinen tarjoaa 50:lle katsojalle ilmaiset pullakahvit. Eli aamukahvit kisakaaressa ja poikia kannustamaan. Tervetuloa

La 8.2 Klo 11:30
Kisakaari
RiPa Young Boys - Yllätys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti