20.2.2014

Jyväskylässä vastassa Riemu II sekä Feeniks

Tuukka pukee Young Boysin paidan
 päälleen kuukauden tauon jälkeen
Joukkue kohtaa lauantaina Jyväskylässä Liikunnan Riemun kakkosjoukkueen sekä Fs Feeniksin. Ottelut pelataan nopealla aikataululla, koska otteluiden välissä on vain puolen tunnin tauko. Eiköhän Young Boysin pelaajat jaksa kuitenkin molemmat ottelut pelata ja toivottavasti pisteetkin matkaa päivän päätteeksi Mikkeliin. 

Young Boysin kokoonpanossa on maalivahdit Matti Ollikainen ja Niilo Laasonen. Kenttäpelaajista Kapteeni Tuukka Sirviö tekee paluun joukkueen kokoonpanoon kuukauden tauon jälkeen. Pelaajaliikenne
käy myös toiseen suuntaan, kun Toni Hänninen ja Juuso Kakkonen eivät valitettavasti ole joukkueen käytettävissä päivän otteluissa. Kuitenkin lauantaina Jyväskylään matkaa kahden kentällisen verran pelaajia, joten iskukykyinen Young Boys saadaan muodostettua päivän molempiin otteluihin.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastassa on Riemu II. Ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi Young Boysin 10-5 voittoon. Tuo ottelu oli hyvin tiukka ja olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa. Tuolloin Riemun kohtaloksi jäi kuitenkin matkata takaisin Jyväskylään tappio niskassaan. Riemun II kausi ei ole ollut samanlainen menestys kuin Liiga joukkueen taival pari vuotta sitten 2. divisioonassa. Joukkueella on kauden loppusuoralla kasassa vain neljä voittoa, tasapeli ja kymmenen tappiota. Sijoitus sarjassa on tällä hetkellä kahdeksas. Kuitenkin tasapeli Riverballin kanssa alkukaudelta osoittaa, että Riemu II pystyy taistelemaan sarjan jokaisen joukkueen kanssa. Helppoa peliä ei siis ole Young Boysille tulossa Riemua vastaan.

Päivän toinen ottelu pelataan Fs Feeniksiä vastaan. Feeniksin kausi ei ole ollut aivan samanlainen kuin viime vuonna, jolloin joukkue oli sarjassa lopulta toinen. Tällä hetkellä keskikastiin tipahtanut Feeniks on kuitenkin parantanut otteitaan kaataen sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan LPK:n 3-4. Edellinen tappiokin on kuuden ottelun takaa. Sijoitusta sarjassa selittää osaltaan tasapelit joita joukkue on kerännyt sarjassa eniten viiden kappaleen verran. Feeniks on siis tällä hetkellä pienoisessa myötätuulessa, joten pelihalua pisteiden metsästykseen tulee löytyä myös päivän toiseen otteluun Young Boysin joukkueelta.



22.02.2014
Säynätsalo
Lehtisaaren Kuntotalo

Klo 13:15
Riemu II - RiPa Young Boys

Klo 15:00
Fs Feeniks - RiPa Young Boys


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti