1.2.2014

Keitaalle saapuu vieraita Joensuusta

Jesse oli poissa edellisistä peleistä,
mutta palaa kokoonpanoon sunnuntaina
Young Boys jatkaa pelejään huomenna sunnuntaina Rantakeitaalla Joensuulaista JIPPOa vastaan. Vaikka sarjan voittaminen ei ole käytännössä enää mahdollista, niin Young Boys lähtee otteluun samalla asenteella kuin kaikkiin muihinkin peleihin. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi Young Boysin 4-9 voittoon. Tuossa ottelussa JIPPO oli poikia perässä, mutta tarkkana tulee kotijoukkueen olla ensimmäisestä vaihdosta lähtien nuorten joensuulaisten kanssa.


Young Boysin joukkueen kokoonpano on kärsinyt pari menetystä tulevaan JIPPO peliin. Juuso Kakkonen on Porvoon alueella levittämässä Young Boysin ilosanomaa Etelä-Suomalaisille. Tuukka Sirviö käyttää henkilökohtaisia Young Boys bonuksia Thaimaassa kahden viikon bisnesreissulla sekä Jarmo Oravan tila on varmistunut eikä hän pelaa enää tällä kaudella. Vili Häkkisen ja Toni Hännisen selkävaivat voivat pahimmassa tapauksessa estää molempien pelaamisen, mutta tarkemmin tilanteesta tietää vasta juuri ennen peliä. Jalkeille saadaan kuitenkin 2+7 hengen miehistö johon Toni ja Vili toivottavasti liittyvät.

Tässäkin Rantakeitaan ottelussa katsojien kesken arvotaan ilmaiset yllätyskassit puoliajalla. Kassit on sponsoroinut ESE. 
Tervetuloa keitaalle kannustamaan pojat takaisin pisteiden makuun.

2.2.2014 Klo 14.00
Rantakeidas
RiPa Young Boys - JIPPO






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti