9.1.2014

Lauantaina tärkeä peli Joutsassa

Matti tekee paluun Young Boysin maalille
RiPa Young Boys jatkaa sarja pelejään tulevana lauantaina Joutsassa. Vastassa on sarjan neljäntenä majaileva JoSePa. Edellinen kohtaaminen päättyi tiukan väännön jälkeen Young Boysin 5-2 voittoon. Tuossa ottelussa JoSePa tuli vielä 2-0 tappioasemasta tasoihin ja ei voittokaan kaukana ollut. Lauantaina tiedossa siis erittäin vaikea ottelu luvassa. JoSePa on hyvin nuori ja liikkuva joukkue, joka on hyvin samantyylinen joukkue kuin Young Boys ensimmäisenä vuonna.


Young Boysin leiri saa kauan odotetun paluumuuttajan. Matti Ollikainen palaa tolppien väliin pitkän tauon jälkeen. Matti on pelannut viimeeksi Young Boysin pelissä 17 marraskuuta Fs Feeniksiä vastaan. Futsal taitoja Matti herätteli kuitenkin loppiaisviikonloppuna IF Gyllit turnauksessa, jossa kotiintuomisina oli pronssia ja turnauksen parhaan maalivahdin titteli.

Huonojakin uutisia on Young Boysin leirissä kokoonpanoja suunniteltaessa, kun Jarmo Oravalla on Riverball pelistä punainen kortti alla. Pelkästään se punainen kortti estää Jarmon pelaamisen, mutta myös hänen selkänsä on siinä kunnossa, että pelaamisen aloittamisen ajankohta on vielä epävarmaa. Toivotaan, ettei Jarmon kausi vielä ole päättynyt ja maalien tekeminen jatkuu seuraavissa peleissä.

Joutsaan on kuitenkin lähdössä täysin iskukykyinen Young Boys taistelemaan kolmesta pisteestä. Mukana ovat Tuukka Sirviö, Joonas Heinikainen, Juuso Kakkonen, Jani Kaminen, Pietu Nykänen, Vili Häkkinen, Jesse Paasonen, Erno Mäkeläinen, Mikko Kaminen, Toni Hänninen ja Matti Ollikainen. Rosteria leventää myös huolto-osasto Jarkko Härkänen, Niilo Laasonen ja Roosa Karvinen.

Lauantaina tärkeät pisteet, koska tappiolla JoSePa on jo pisteen päässä Young Boyseista. Voitolla Young Boys pysyy kärjen tuntumassa eikä laske kärkeä karkumatkalle.

Sunnuntainen kotipeli Hukka-Palloa vastaan on peruttu. Hu-Pa ei ilmaantunut 4.1 omiin sarjapeleihin Polvijärvellä eikä Ylämyllyllä. Tästä syystä joukkue on suljettu sarjasta. Kaikki Hu-Pa pelit mitätöidään ja tästä juuri JoSePa hyötyi kärkijoukkueista eninten. JoSePa oli hävinnyt juuri Hu-Palle ja kun kärkijoukkueet olivat voittaneet, niin erot kaventuivat kolmella pisteellä.

Tarkemmin Hu-Pan sulkemisesta voi lukea seuraavilta sivuilta

Joukkue on muodostanut myös toiselle kierrokselle ennakon, josta ison kiitoksen saa editoija Antti Korhonen.


JoSePa - RiPa Young Boys

Joutsa Liikuntahalli klo 15:00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti