24.1.2014

Vastassa sarjajumbo ja sarjakärki

Valokuva
Juuso Kakkonen palaa kokoonpanoon
Sunnuntaina Kisakaaressa Young Boys kohtaa Kady III ja SC Riverballin. Peleistä on saatava täydet kuusi pistettä, jotta Young Boys pystyy vielä käytännössä taistelemaan sarjavoitosta. Ilta aloitetaan pelaamalla ensin Kady III vastaan. Ensimmäinen kohtaaminen oli hyvin tiukka päättyen Young Boysin 3-4 voittoon. Tuossakin ottelussa Young Boys oli jälleen ensimmäisen puoliajan jälkeen tappiolla, mutta onnistui punnertamaan lopulta voiton. Kadyn
tarkemmasta iskukukyvystä on hankala sanoa tarkemmin, koska muutamissa otteluissa kokoonpanosta on löytynyt Liiga-joukkueen pelaajia auttamassa "kolmea tolppaa". Vaikka Liiga-apuja ei saapuisikaan, niin varmasti Kady haluaa saalistaa kauden ensimmäistä voittoaan miehistöllä kuin miehistöllä. Tarkkana saa olla, eikä varsinkaan Young Boysin pelaajien ajatus saa harhailla vielä tässä vaiheessa illan toisessa ottelussa SC Riverballia vastaan.

Vajaa tunti Kady III ottelusta alkaa Young Boysin osalta peli SC Riverballia vastaan. Viimeistään tässä ottelussa ratkaistaan onko pojilla mahdollisuuksia taistella sarjavoitosta. Riveri on historian aikana voittanut joukkueiden kaikki kolme kohtaamista. Jokaisessa ottelussa Young Boys on kuitenkin johtanut ottelua jossain vaiheessa, mutta johtoasemat ovat murentuneet jokaisessa ottelussa Riverin hyödyksi. Joukkueiden välillä on tällä hetkellä seitsemän pistettä Riverin hyödyksi, joten vain voitolla on merkitystä tulevana sunnuntaina.

Joukkueemme sai onnistumisia PoPS-78 voitosta, mutta viimeistelyyn jäi parannettavaa. Maalinteossa tulee sunnuntaina olla paljon huolellisempi ja tehokkaampi, jotta joukkue pystyy taistelemaan molemmissa otteluissa voitosta. Huomioitavaa on myös otteluiden ensimmäiset minuutit Young Boysin toimesta. Pystyykö kotijoukkue pitämään otteluissa oman maalinsa koskemattomana ensimmäiset kaksi minuuttia? Jos Young Boys selviää ottelun aluista ilman takaiskuja sekä maalinteko on tehokkaamppaa kuin viime pelissä, niin tuolloin kuuden pisteen päivä on mahdollinen.

Sunnuntaina kokoonpano on lähes sama kuin edellisessä pelissä, mutta Juuso "Porvoon valloittaja" Kakkonen tekee paluun Young Boysin kokoonpanoon. Juuso "Pätkätöis" Savikurjen tilanne on vielä auki ja Jarmo Orava on edelleen kokoonpanon ulkopuolella viikonlopun peleissä.

Kisakaaressa SKY Kosmetologi Pirjo Karvinen tarjoaa 50:lle ensimmäiselle katsojalle pullakahvit.