17.1.2014

PoPS-78 saapuu sunnuntaina keitaalle

Saako Erno Mäkeläinen voittomaali
nimikkeen myös tämän pelin päätyttyä?
Sunnuntaina 19.1 jatkuu pelit Young Boysin osalta PoPS-78 vastaan keitaalla. Edellinen ottelu JoSePaa vastaan jätti vain parannettavaa joka osa-alueelle. Sarjatilanne on joukkueemme osalta sellainen, että tappioihin ei ole enää varaa. Kärki alkaa päästä karkuun ja takaa tulee JoSePa sekä juuri seuraava vastus PoPS-78 kovaa vauhtia perässä. Kahden ottelun tappioputki on hyvä saada katki, jottei joukkueemme itseluottamus karise palasiksi. Tappioita osataan onneksi käsitellä ja joukkue oppi viime pelissään, että ensimmäisestä vaihdosta alkaen jokaisen miehen tulee olla hereillä kentällä.

Sarjassa Young Boys on toisena, mutta perässä on joukkueita joilla on vähemmän pelejä alla. LPK on sijalla neljä neljän pisteen päässä ja on pelannut kolme peliä vähemmän kuin Young Boys. Sunnuntainen vastustaja PoPS-78 on viidennellä sijalla neljän pisteen päässä, mutta on pelannut yhden ottelun poikia enemmän. Henkisesti ja sarjan kannalta tärkeistä pisteistä taistellaan sunnuntaina keitaalla.


Young Boys ja PoPS-78 ovat historian aikana kohdanneet viidesti. Young Boys on voittanut näistä otteluista jokaisen. Vaikka historia näyttää valoisalta, niin helppoa peliä sunnuntaina ei varmasti ole kotijoukkueen leiriin luvassa. Tällä kaudella Polvijärvellä pelattu ensimmäinen kohtaaminen päättyi PoPS-78 tiukkaan 4-5 tappioon vaiherikkaan ottelun päätteeksi. Tuossa ottelussa Young Boys oli puoliajan jälkeen 2-1 tappiolla, mutta nousi ottelun päätteeksi voittoon. Sunnuntaina varmasti luvassa samanlainen jännittävä sekä tunteellinen kohtaaminen.

Young Boysin kokoonpano on saanut sunnuntaille pari menetystä, mutta kokonaisuutena saadaan hyvin iskukykyinen joukkue taistelemaan voitosta. Poissa ovat Juuso Savikurki, jonka nilkka ei kestä vielä pelaamista. Jarmo Oravaa ei nähdä pelikiellon loppumisesta huolimatta vielä sunnuntaina pelaamassa. Jarmon selkä ei kestä tällä hetkellä pelaamista ja on tultu siihen tulokseen, että peli Jarmon osalta on parempi jättää väliin. Juuso Kakkonen on myös poissa sunnuntain pelistä muutettuaan Porvooseen koulun perässä.

Ottelussa arvotaan puoliajalla kaikkien katsojien kesken kaksi yllätyskoria.

Sunnuntaina 19.1 Klo 15:00
Rantakeidas

RiPa Young Boys - PoPS-78

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti